Τοποθεσία Denise Studios & Apartments

Το συγκρότημα ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Denise βρίσκεται σε ένα από τα πιο διάσημα θέρετρα του νησιού της Ζακύνθου, το Αργάσι. Το προνόμιο της περιοχής, είναι ότι είναι σε θέση να παρέχει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία διακοπών.

Στο θέρετρο του Αργασίου μπορείτε να βρείτε ό,τι μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Μια μεγάλη ποικιλία από καταστήματα, μαγαζιά, εστιατόρια, μπαρ, κλαμπ σε ένα μόνο μέρος.

Οι ασυναγώνιστες παρεχόμενες ανέσεις του Αργασίου, είναι ικανές να το καταστήσουν σε έναν από τις κορυφαίες επιλογές διαμονής όταν ταξιδεύετε στη Ζάκυνθο, αφού έχει την ιδιαίτερη ικανότητα να συνδυάζει όλες τις προτιμήσεις και τα γούστα.

Το συγκρότημα Denise βρίσκεται σε μόλις 100 μέτρα μακριά από το κεντρικό δρόμο του Αργασίου, προσφέροντας στους επισκέπτες του μια γρήγορη και εύκολη πρόσβαση. Περιβάλλεται, ωστόσο, από ελαιώνες και τη φύση δίνοντας την αίσθηση ανεξαρτησίας και ευημερίας. Η παραλία του Αργασίου βρίσκεται σε μόλις 500 μέτρα απόσταση.

Αποστάσεις:

  • Πλησιέστερη παραλία: Αργασίου 500μ μακριά
  • Εστιατόρια, καταστήματα, μπαρ, κλαμπ, κ.λπ .: Σε μια σύντομη 2λεπτη απόσταση με τα πόδια
  • Διεθνές Αερολιμένας Ζακύνθου «Διονύσιος Σολωμός» (ZTH): 6,2χλμ.
  • Πόλη & Λιμάνι Ζακύνθου: 3,5χλμ.
ΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθος

Οι προσφορές μας